• Voor 15:00 besteld = vandaag verstuurd
  • 10.000+ Tevreden klanten
  • Klarna

TERUGBETALINGSBELEID

 

BINNEN HOEVEEL TIJD MOET IK RETOURNEREN?

Onze policy is 14 dagen geldig. Dit betekent dat u binnen 14 dagen na aankomst van uw bestelling uw product kunt retourneren.

Helaas kunnen wij geen retourpakketten meer aannemen die na 14 dagen bij ons zijn aangekomen. 

 

STAAT RETOURZENDING

Als u uw bestelling wilt retourneren is het belangrijk dat het artikel ongebruikt is en in dezelfde staat verkeert  als waarin u het ontvangen

heeft (vrij van geuren, make-up sporen, ongedragen, ongewassen en ongebruikt). Ook moet het in de originele verpakking zitten.

Voldoet uw retour niet aan de voorwaarden? Dan kunnen wij uw geld niet terugstorten. 

U kunt dan uw retourzending op eigen kosten terug na u laten sturen.

 

 

HOE KAN IK RETOURNEREN?

Onderaan deze pagina is het retourformulier te downloaden. Zorg dat het formulier is uitgeprint, alle contactgegevens zijn ingevuld

en is bijgevoegd  aan het pakket. Zonder retourformulier kunnen wij niet achterhalen van wie het pakket is en het aankoopbedrag in orde maken.

 

Ons retouradres is Pakketpunt Spinveld 16 4815HS Breda

 

Zorg dat je ons emailadres opgeeft voor de track en tracé. Zo kunnen wij het pakket volgen en afhalen. Wanneer dit niet is gedaan zijn wij niet op de hoogte van jouw pakket en wordt hij door het pakketpunt teruggestuurd. Is er iets mis met je retour? Meld dit dan via myluca@myluca.nl. Het is de verantwoording van de klant dat een retour pakket bij ons aankomt. Ook kunnen wij kwijtgeraakte retourpakketten door het postbedrijf niet vergoeden. Dit ligt buiten onze macht. De kosten van de retourzending zijn voor de klant. 

Het is belangrijk om het afgifte bewijs te bewaren na het afgeven van jouw pakket bij de vervoerder. Dit is het bewijs dat je je pakket correct hebt verstuurd. Bewaar deze ten alle tijden om ongemakken met de vervoerder te voorkomen. 

 

 

WANNEER NEMEN WIJ EEN RETOUR NIET AAN

Er zijn bepaalde situaties waarin géén restitutie kan worden verleend;


- Een artikel dat niet in de originele staat is, of beschadigd is
- Een artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd;

- Een artikel dat onder swimwear en sieraden valt (i.v.m. hygiëne) 

- Een artikel dat in de sale wordt gekocht (dit geldt niet voor kortingscodes) kan niet geretourneerd of geannuleerd worden

- Een pakket geen retourformulier bevat

- Persoonlijk samengestelde kledingpakketten kunnen niet retour

 

 

ITEM ONJUIST/DEFECT AANGEKOMEN

Is uw item onjuist/defect aangekomen? Dan dient u binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling ons een mail hierover te sturen naar myluca@myluca.nl . Wanneer er geen melding van gemaakt is gaan wij er vanuit dat dit gebeurd is bij de klant en kunnen wij uw retour niet aannemen. 

 

 

VERWERKINGSTIJD

Retour pakketten worden altijd binnen 14 werkdagen verwerkt. U ontvangt een bevestigingsmail van ons zodra wij uw retour hebben verwerkt. Houd er alstublieft rekening mee dat het een paar werkdagen kan duren nadat u de bevestigingsmail van ons heeft ontvangen voordat de terugbetaling ook daadwerkelijk op de bankrekening te zien is. Verzendkosten worden ten alle tijden in rekening gebracht. Heeft u betaald met Klarna? Dan zullen deze kosten open blijven staan. Heeft u betaald met Ideal? Dan worden deze verrekend met het eindbedrag. 

 

Heb jij een retour verstuurd en na 14 werkdagen nog geen terugbetaling ontvangen? Dan kan het zijn dat er gegevens ontbreken op het retourformulier waardoor wij jou niet kunnen terug vinden en geen terugstorting kunnen doen. Neem dan contact op met myluca@myluca.nl

 

GARANTIE

Wij hanteren een garantie termijn van 30 dagen. Wij geven geen was garantie of garantie op pailletten, studs etc. 

 

ACTIES

Deelt u mee aan een cadeau actie en stuurt u uw gehele bestelling terug? Dan valt het bijgekregen product ook onder de gehele bestelling en deze dient geretourneerd te worden. Anders zijn wij helaas genoodzaakt €4,95 (wanneer een product niet van de site komt) of de verkoopprijs in rekening te brengen. 

 

RETOURFORMULIER - MYLUCA
PDF – 125,6 KB 58 downloads