• VOOR 15:00 BESTELD OP WERKDAGEN = VANDAAG VERZONDEN
  • KLARNA

TERUGBETALINGSBELEID

Onze policy is 14 dagen geldig. Dit betekent dat u binnen 14 dagen na aankomst van uw bestelling uw product kunt retourneren.

Helaas kunnen wij geen retourpakketten meer aannemen die na 14 dagen bij ons zijn aangekomen. 

 

STAAT RETOURZENDING

Als u uw bestelling wilt retourneren is het belangrijk dat het artikel ongebruikt is en in dezelfde staat verkeert  als waarin u het ontvangen

heeft (vrij van geuren, make-up sporen, ongedragen, ongewassen en ongebruikt). Ook moet het in de originele verpakking zitten.

 

 

HOE KAN IK RETOURNEREN?

U kunt uw retour zending aanmelding via het mail adres: myluca@myluca.nl . Vermeld hierbij uw bestelnummer en reden retour. U ontvangt dat van ons een retourformulier.  Wij kunnen geen retourpakketten aannemen die niet vooraf zijn aangemeld of waar het retourformulier niet is bijgevoegd aan het pakket.  De kosten van de retourzending zijn voor de klant. 

 

 

ITEM ONJUIST/DEFECT AANGEKOMEN

Is uw item onjuist/defect aangekomen? Dan dient u binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling ons een mailtje hierover te sturen naar myluca@myluca.nl . 

 

 

WANNEER NEMEN WIJ EEN RETOUR NIET AAN

Er zijn bepaalde situaties waarin géén restitutie kan worden verleend;


- Een artikel dat niet in de originele staat is, of beschadigd is
- Een artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd;

- Een artikel dat niet retour is aangemeld bij ons 

- Een artikel dat onder swimwear en sieraden valt (i.v.m. hygiëne) 

- Een artikel dat in de sale wordt gekocht (dit geldt niet voor kortingscodes) 

 

VERWERKINGSTIJD

Retour pakketten worden altijd binnen 14 werkdagen verwerkt. U ontvangt een bevestigingsmail van ons zodra wij uw retour hebben verwerkt. Houd er alstublieft rekening mee dat het een paar werkdagen kan duren nadat u de bevestigingsmail van ons heeft ontvangen voordat de terugbetaling ook daadwerkelijk op de bankrekening te zien is. Verzendkosten worden ten alle tijden in rekening gebracht. Heeft u betaald met Klarna? Dan zullen deze kosten open blijven staan na terugbetaling. Heeft u betaald met Ideal? Dan worden deze verrekend met het eindbedrag. 

 

GARANTIE

Wij hanteren een garantie termijn van 30 dagen

 

ACTIES

Deelt u mee aan een cadeau actie en stuurt u uw gehele bestelling terug? Dan valt het bijgekregen product ook onder de gehele bestelling en deze dient geretourneerd te worden. Anders zijn wij helaas genoodzaakt €4,95 (wanneer een product niet van de site komt) of de verkoopprijs in rekening te brengen.